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4. Quarterly contributions to be made by the Commission to the 
Consolidated Revenue. 

AN ACT to require the Hydro-Electric Commission to make con· 
tributions to the Consolidated Revenue and to provide for inci· 
dental matters. 

[30 November 1978] 

BE it enacted by His Excellency the Governor of Tasmania, by and 
with the advice and consent of the Legislative Council and 

House of Assembly, in Parliament assembled, as f()llows:-
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1 This Act may be cited as the Hydro-Electric Commission (Con- Short title. 

tributions) Act 1978. 
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Construction. 2 This Act shall be read together with, and treated as part of, 
the Hydro-Electric Commission Act 1944 (in this Act referred to 
as the Principal Act). 

Interpretation. 3 In this Act cc quarter " means a period of 3 months commencing 
on 1st January, 1st April, 1st July, or 1st October. 

~:~:!iions to 4-( 1) The Commission shall, in respect of the quarter com­
~=i~ ~e mencing on 1st January 1979 and in respect of each subsequent 
~nsolidated quarter, pay to the Treasurer to the credit of the Consolidated 
Revenue. Revenue a contribution calculated on the basis of a rate of 5 per 

cent of the total revenue received by the Commission in the corres­
ponding quarter of the preceding year from retail sales of electrical 
energy. 

( 2) For the purposes of subsection (1) , the total revenue 
received by the Commission in any quarter-

( a) is such amount as is determined in relation to that quarter 
by the Treasurer after consultation with the Commission; 

( b) does not include any part of that revenue received which is 
attributable to the contribution required to be paid to the 
Treasurer under subsection (1); and 

( c) does not include any revenue from the sale of electrical 
e::nergy pursuant to special contracts under section 54 of 
the Principal Act. 

( 3) Subject to subsection (4), the contribution payable by the 
Commission under subsection (1) in respect of any quarter shall be 
paid not later than the 15th day of the 3rd month of that quarter. 

(4) If the Treasurer has not made a determination under sub­
section (2) in relation to a quarter by the day on which the con­
tribution in respect of that quarter is payable under subsection (3), 
the contribution that would have been payable on that day becomes 
payable as soon as the determination has been notified to the Com­
·mission. 


